Happy Yogi Apeldoorn

Producten
Retreat
Zwanger
Abonnementen
Losse lessen

Happy Yogi waterfles

5.00

View

"Find your element" wellness weekend 2022

Na jaren yogaweekenden te draaien is het tijd voor iets nieuws! In Lieren hebben wij een parel van een locatie gevonden! En dit is de perfecte locatie voor ons nieuwe yoga/wellness weekend met een ayurvedisch karakter. "Find your element" Ons lichaam bestaat uit 3 elementen. Water, vuur en lucht... In de basis ben je 1 of 2 van deze elementen dominant. Te weten wat jouw constitutie is is ontzettend waardevol. Zo kan je jouw levensstijl/gewoontes daarop aanpassen om het beste uit jezelf en jouw gezondheid te halen. Soms al met de kleinste dingen. In deze dagen leren we over de elementen. Door middel van gesprek, meditatie, yoga en klank en dompelen we ons zelf letterlijk onder in wellness en ontspanning. De oude leer van Ayurveda kan ons hier bij helpen. We verblijven in: 4 x 2 persoons kamer met eigen sanitair op een prachtige locatie aan het water. Met luxe wellness, sauna en zwembad. Zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging? Wat krijg je? - Prachtige plek om te slapen - vrij gebruik ...

375.00

View

Partnerles (de bevalling)

Met deze kaart heb je toegang tot een partnerles voor 2 personen. Als voorbereiding op de bevalling.

37.50

View

De Happy Yogi

Iedere week 1x mee doen met de reguliere lessen op het rooster wanneer jij dat wilt. Dit is jouw stok achter de deur om te doen wat goed voor je is. Iedere week, 1 les voor 36,- per maand. Maandelijks opzegbaar. Bij ziekte van de docent zorgen wij voor passende vervanging.

36.00 monthly

View

De fanatieke yogi

Iedere week 2 x mee doen met de reguliere lessen op het rooster wanneer jij dat wilt. Dit is jouw stok achter de deur om te doen wat goed voor je is. Iedere week, 2 lessen voor 55,- per maand. Maandelijks opzegbaar. Bij ziekte van de docent zorgen wij voor passende vervanging.

55.00 monthly

View

Super Yogi (onbeperkt)

Onbeperkt meedoen met de reguliere lessen op het rooster wanneer jij dat wilt. Wordt een Super Yogi en werk zo vaak je wilt aan rust, kracht, flexibiliteit en concentratie. Voor 60,- per maand. Maandelijks opzegbaar. Bij ziekte van de docent zorgen wij voor passende vervanging.

60.00 monthly

View

Yoga en Fitness

Werk aan vitaliteit, kracht, flexibiliteit en ontspanning met deze combi deal. Sport onbeperkt bij 24/7 sportschool Move (aan de Linie) en les 1x in de week bij Happy Yogi. 1 maand opzeg termijn. (je betaald ook 29,95 aan de sportschool)

29.95 monthly

View

SUP Yoga

Een leuke workshop op een stand up paddle board. Na een kleine introductie over het board en de peddel, starten we met een kleine warming up. Een klein beetje oefenen op het board om ons daarna aan de

25.00

View

Webinar

Online training

10.00

View

Proefkaartje

Met dit kaartje kan je 3 reguliere yogalessen uitproberen om te zien of de lessen bij je passen.

22.00

View

Workshop

Met deze kaart heb je toegang tot een workshop naar keuze

15.00

View

Losse Yogales

Toegang tot 1 reguliere yogales

11.00

View

Yoga en Essentiƫle olie

Met deze kaart heb je toegang tot de les

20.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......