Happy Yogi Apeldoorn

Retreat
Zwanger
Abonnementen
Losse lessen

Back to Basic Yogaweekend

In September organiseren we de 6e editie van het Back to basic yogaweekend op natuurcamping De Wolfskuil in Ommen. Aanvang: Vrijdag 3 September 16:00(geef even door of je mee eet) 19:30 begint het programma. Einde: Zondag 5 September om 15:30 Een weekend vol yoga, meditatie, wandelen, lekker eten. Vrije tijd tussendoor om te relaxen, mandalas te kleuren, spelletjes te doen, puzzelen, boek lezen enz. enz. Leuk voor alle leeftijden, voor beginners en gevorderde yogis en iedereen die even een weekendje back to basic wilt in dit prachtige bos in een relaxte sfeer. Iedereen helpt mee met koken, afwassen en opruimen. We doen het samen :) Lekker buiten koken bij de vuurplaats. Savonds is er gezelligheid bij het vuur en misschien een lekker wijntje of biertje. We streven naar een leuk, gezellig en vooral relaxed weekend. Lekker in je eigen tentje. Heb je die niet? Kijken we wat er onderling geregeld kan worden. Prijs: 125,- p.p * Kids prijs (10/ 16 jaar) 50,- Tickets kunne...

125.00

View

Partnerles (de bevalling)

Met deze kaart heb je toegang tot een partnerles voor 2 personen. Als voorbereiding op de bevalling.

37.50

View

50% korting Zomer Actie (onbeperkt)

Deze korting geldt voor de eerste maand van het lidmaatschap. Te boeken in Juli en Augustus en zal automatisch over gaan in het ´Super Yogi´ abonnement van €60 per maand.

30.00 monthly

View

50% korting Zomer Actie (1xp.w)

Deze korting geldt voor de eerste maand van het lidmaatschap. Te boeken in Juli en Augustus en zal automatisch over gaan in het ´Happy yogi´ abonnement van €36 per maand.

18.00 monthly

View

Yoga en Fitness

Werk aan vitaliteit, kracht, flexibiliteit en ontspanning met deze combi deal. Sport onbeperkt bij 24/7 sportschool Move (aan de Linie) en les 1x in de week bij Happy Yogi. 1 maand opzeg termijn. (je betaald ook 29,95 aan de sportschool)

29.95 monthly

View

Super Yogi (onbeperkt)

Onbeperkt meedoen met de reguliere lessen op het rooster wanneer jij dat wilt. Wordt een Super Yogi en werk zo vaak je wilt aan rust, kracht, flexibiliteit en concentratie. Voor 60,- per maand. Maandelijks opzegbaar. Bij ziekte van de docent zorgen wij voor passende vervanging.

60.00 monthly

View

De Happy Yogi

Iedere week 1x mee doen met de reguliere lessen op het rooster wanneer jij dat wilt. Dit is jouw stok achter de deur om te doen wat goed voor je is. Iedere week, 1 les voor 36,- per maand. Maandelijks opzegbaar. Bij ziekte van de docent zorgen wij voor passende vervanging.

36.00 monthly

View

De fanatieke yogi

Iedere week 2 x mee doen met de reguliere lessen op het rooster wanneer jij dat wilt. Dit is jouw stok achter de deur om te doen wat goed voor je is. Iedere week, 2 lessen voor 55,- per maand. Maandelijks opzegbaar. Bij ziekte van de docent zorgen wij voor passende vervanging.

55.00 monthly

View

Webinar

Online training

10.00

View

Proefkaartje

Met dit kaartje kan je 3 reguliere yogalessen uitproberen om te zien of de lessen bij je passen.

12.50

View

Workshop

Met deze kaart heb je toegang tot een workshop naar keuze

15.00

View

Losse Yogales

Toegang tot 1 reguliere yogales

11.00

View

Yoga en Essentiële olie

Met deze kaart heb je toegang tot de les

20.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......